Isa Mustafa po e shndërron Kosovën në Krahinë Autonome të Serbisë

0
658

screenshot

Politika e Kosovës që mbas lufta, me hapa të sigurtë është duke e shëndrruar Kosovën, në Krahinë Autonome të Serbisë.

Sot, u pa fuçia e serbis në vendimarrje në Parlamentit e Kosovës ku Kryeministri i Serbisë, haptas deklaron se drejtpërdrejtë merr vendim për ndryshimin e agjendës së Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe përmbajtes të ligjeve të kësaj Republike.

Mirëpo nuk është për t’u habitur që Beogradi ka këtë ndikim dhe guxim, duke pas parasyshë se përfaqësuesit e Vuçiqit në Qeverinë e Prishtinës, marrin të drejtë të ofendojnë në mënyrën më vullgare, një popull të tërë, nëna, gra dhe fëmijë të dëshmorëve dhe viktimave, pa as çortimin më të vogël nga ana e Kryeministrit të vendit.

I njejti Kryeministër që ishte në Qeverin e Rrahman Morines kur Kosovës ju hoq Autonimia dhe u pergjaken rruget e Kosovës me gjakun e Popullit Shqiptar për të mbrojtur token e tyre dhe të drejten e tyre Autoktone, nuk hezitoi t’i dënoi ather Shqiptaret që moren guximin të kundershtoin Jugosllavin Fashiste dhe serbin Kriminale, sot po u dele në mbrojtje Serbis për ta futur Kosovën brenda Serbis.

Ky është i njejti pra, i cili përpos që nuk ka guxim t’i kundërvihet çetnikëve në Qeverinë e Kosovës, tash i hap edhe derën Beogradit të merr drejtpërdrejtë timonin e qeverisjes në vendin tonë!
Sjellja e Kryeministrit karshi Beogradit, eshte pasojë e te kaluarës së tij politike, duke kujtuar se ky zotëri ka qenë antar qeverie edhe atëherë kur Kosova ishte nën çizmen e Serbisë!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu