Izolohet Evropa- Masa të rrepta kundër Koronavirusit

0
173
Izolohet Evropa- Masa të rrepta kundër Koronavirusit

Austria ka intensifikuar luftën kundër koronavirusit.

Në kufirin me Italinë, policia monitoron gjithë hyrjet dhe lejon vetëm ata që vërtetojnë se janë të shëndetshëm.

Kontrolli kufitar dhe pezullimi i plotë i trafikut hekurudhor me Italinë po bllokojnë rrugë të rëndësishme europiane, siç është ajo italo-gjermane.

Austria ndjek politikën e izolimit të Kinës dhe i ka mbyllur kufijtë e saj drejt Italisë.

Në Austri deri tani ka 361 të infektuar dhe vetëm 1 viktimë

Ndërkohë Spanja ka regjistruar 3059 të prekur nga koronavirusi kurse viktimat janë 86 kurse Gjermania ka rreth 2745 dhe 6 të vdekur

Gjemania gjithashtu ka vendosur të miratojë masa gjithnjë e më të rënda për të përmirësuar infeksionin. Në Bavari, nga dita e hënë do mbyllen shkollat, çerdhet dhe kopshtet deri më 3 prill.

Edhe më drastike është Belgjika, e cila së bashku me mbylljen e shkollave ka urdhëruar edhe mbylljen e bareve dhe restoranteve si dhe ka pezulluar aktivitetet sportive dhe kulturore

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu