Ja një zgjidhje gjeniale: MOS U MËRZIT!

0
577

Shkruan: Prof.Dr. Musa Musai

Mendojeni se në llogarinë bankare tuajën keni 86.400 denar, nëse një hajn futet në llogarinë tuaj dhe ua vjedh 10 denar, a do i kishit harxhuar 86.390 denarët që ju kanë ngelur për ta kapur hajnin?

Edhe koha është e njëjtë! Çdo ditë në dispozicion i keni 86.400 sekonda, nëse një njeri ka ardhë dhe për 10 sekondat me të cilat ju ka ngushtuar shpirtin dhe ju ka mërzitur, mos gaboni që 86.390 sekondat që ju kanë ngelur t’i kaloni keq!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu