Ja sa do të paguajnë akcizë qytetarët për vetura (Dokument)

0
970

Makinat

Qytetarët e Kosovës tash e tutje do të paguajnë taksa të reja për akcizë të veturave.

Ndryshimi do të ndodh pas vendimit që ka marrë Qeveria e Kosovës për ulje të akcizës në veturat e importuara sipas viteve të amortizimit dhe fuqisë motorike.

Express ka arritur t’i sigurojë disa lista të këtyre taksave, ku edhe tregohet se cila është shumë e kësaj takse sipas viteve për normën e taksës së akcizës së automjeteve, sipas vjetërsisë së viteve dhe vëllimit të ccm.

Më poshtë mund ti shihni në detaje normën e taksës së akcizës së automjeteve.

Akciza 1

Akciza 2

Akciza 3

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu