“Jo me Serbinë por me Shqipërinë”!

0
720

Ismet Sylejmani

Të dashur pjestarë të Familjës së Ramiz Cerrnicës!
Të dashur prindër të dëshmorit Afrim Zhitia!
Shumë të rrespektuara familje të dëshmorëve të kombit!
Të dashur dhe të respektuar pjestarë kudo që jeni, të familjeve të mëdha të kombit,Jasharaj dhe Haradinaj!
Të respektuar invalidë,veteranë dhe luftëtarë të Ushtrive tona Çlirimtare e të përpjekjeve të mëdha të çështjes kombëtare!

Të nderuar ushtarë dhe oficerë të Trupave Mbrojtëse të Kosovës!
Të nderuar përfaqësues të institucioneve të Kosovës!
Të nderuar përfaqësues të zyreve diplomatike të akredituar në Kosovë!
Të nderuar prokurorë dhe gjykatës patriotë të popullit shqiptarë të Kosovës!
Të nderuar pjesëmarrës të Tribunës Kombëtare Politike për Ramiz Cerrnicën!

 


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu