Këta janë disa nga emrat më të çuditshëm të fshatrave shqiptare, nuk është vetëm Gjylekari (LISTA)

0
653

Këta janë disa nga emrat më të çuditshëm të fshatrave shqiptare, nuk është vetëm Gjylekari (LISTA)

Këta emra janë aq të çuditshëm sa që banorët që jetojnë në këto fshatra ju vije turp t`i përmendin nga vijnë.

Më poshtë e keni një listë me emra shumë të veçantë dhe shumë qesharak po ashtu.

Xhylekar – Gjilan
Muqibab – Gjilan
Llukar – Prishtinë
Kaqibeg – Podujevë
Skorobisht – Prizren
Neperbisht – Suharekë
Makresh – Novobërd
Qyqylagë – Lipjan
Ngucat – Malishevë
Muqiverrc – Kamenicë

 

Vithkuqi – Korça

Kurveleshi –Tepelenë

Kuqan – Elbasan

Qinam – Erseke

Symize – Tepelenë

Mize – Lushnje

Bubullime – Lushnje

Leshnje – Skrapar

Kakardhiq – Lezhë

Bithuq – Diber

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu