Këta janë dy suharekasit e arrestuar në Kumanovë (Foto)

0
1519

ardian-bujari

Tashmë ka dalë një listë e cila është në disa portale dhe në listë figurojnë dy emra të suharekasve. Gjithashtu në Facebook disa familjarë shihen me fotografi duke i mbështetur ata që të jenë të fortë dhe bëjnë thirrje për lirim nga policia maqedonase.

Një nga të arrestuarit në Maqedoni është Fadil Elshani, ka qenë pjesë e luftës në Maqedoni edhe gjatë vitit 2001.

Ai gjithashtu ka qenë pjesë e luftës çlirimtare në Kosovë. Fotografia më poshtë është e vitit 2001 gjatë luftës në Maqedoni.

fadil-elshani1
Fadil Elshani
fadil-elshani
Fadil Elshani
ardian-bujari (1)
Ardian Bujari

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu