Këta janë kosovarët e arrestuar në Kumanovë

0
2018

16 Luftetaret

Burime në Maqedoni kan arritur të sigurojnë emrat e të arrestuarve gjatë aksionit të policisë maqedonase kundër grupit të armatosur shqiptarë në Kumanovë.

Më poshtë mund t’i lexoni emrat e të gjithë kosovarëve që po mbahen të burgosur në Maqedoni:

1. Enver Klain, qytetar i Kosovës njëkohësisht shtetas i Gjermanisë

2. Landrit Rustemi, i lindur më 24 janar 1991, me vendbanim në Gjakovë

3. Refki Dogani, (nga Kaçaniku ??) Për Doganin ska nje Adres por nga informata të pa konfirmuar, esht nga Kaçaniku

4. Hjarush Avdia, i lindur më 20 janar 1974, me vendbanim në Gjakovë

5. Betim Kabashi, i lindur më 4 janar viti 1992, me vendbanim në Prizren

6. Shefqet Hallaqi, i lindur më 31 korrik viti 1981, me vendbanim ne adresën “Edin Duraku”, numër 134, Prizren

7. Bek Bajra, i lindur më 16 shtator viti 1979, me vendbanim në Gjilan

8. Fatmir Reçica, i lindur më 01 maj 1986, me vendbanim në Lipjan

9. Fadil Elshani, i lindur më 6 nëntor viti 1975, me vendbanim në adresën “Zhavid Sula”, Suharekë

10. Ardian Bujari i lindur me 16 dhjetorë 1975, Duhël, Suharekë

11. Esat Kafexholli, i lindur më 25 mars të vitit 1985, me adresë në Belanica, Malishevës

12. Lirim Krasniqi, i lindur më 10 shtator të vitit 1989, me vendbanim në Ferizaj

13. Valdet Zekaj, i lindur më 9 korrik të vitit 1978, më vendbanim në adresën “Maria Shllaku” nr.49, Pejë

14. Mirsad Qerimi, I lindur më 25 nëntor të vitit 1986, me vendbanim në adresën “Muharem Fejza”, Nr.15, Prishtinë

15. Demë Shehu, i lindur më 20 prill të vitit 1980, me adresë në Deçan –Junik

16. Sami Ukshini, i lindur më 15 tetor të vitit 1967, me vendbanim në adresën Nënë Tereza Prishtinë

17. Genci Sefa– i cili është nga Lushnja por ka shtetësi të Kosovës, i lindur më 18 prill të vitit 1973, me vendbanim në Ferizaj

18. Andi Krasniqi ose Muhamet Krasniqi, i lindur më 10 prill të vitit 1970, me vendbanim në adresën “Sali Nevica” numër 14 Prishtinë

19. Bajram Elshani, i lindur më 15 korrik të vitit 1987, me vendbanim në Suharekë

Të gjithë këta të burgosur po mbahen në qendrën e paraburgimit Shutka në Shkup, dhe atyre ju është caktuar masa 30 ditsh e paraburgimit nën dyshimin se kanë kryer vepër penale që ndërlidhen me terrorizmin.

Familjarët e këtyre të paraburgosurve që nga dita e djeshme kanë pasur mundësi ti vizitojnë të paraburgosurit dhe këtë mundësi e kanë deri ditën e premten.

Gjatë vizitave me të paraburgosurit, sipas ligjit në Maqedoni familjarët kanë të drejtë të qëndrojnë deri 20 min dhe po ashtu kanë të drejtë ju dërgojnë produkte ushqimore si dhe veshmbathje.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu