Këta janë personat e shoqërisë civile, të cilët po e mbështesin protestën e 17 shkurtit

0
1236

Opozita

Protesta e radhës e thirrur nga partitë opozitare VV, AAK dhe NISMA, pritet të mbahet nesër, gjegjësisht më 17 shkurt-ditën e përvjetorit të pavarësisë së Kosovës, shkruan GazetaBlic.
E këtë protestë kanë vendosur ta mbështesin edhe pjesëtarë të ndryshëm të shoqërisë civile.
Në listën e mëposhtme, i gjeni 54 emra të këtyre personave!
1. Adelina Lipovica (aktiviste e shoqërisë civile)
2. Adriana Nimani Kutllovci (aktiviste e shoqërisë civile)
3. Agron Demi (aktivist i shoqërisë civile)
4. Alban Rafuna (aktivist i shoqërisë civile)
5. Arben Qirezi (prof./aktivist i shoqërisë civile)
6. Ardian Veliu (aktivist i shoqërisë civile)
7. Argjentina Grazhdani (aktiviste e shoqërisë civile)
8. Armend Mazreku (analist)
9. Arnisa Xharra (aktiviste e shoqërisë civile)
10. Bardha Ahmeti, (aktiviste e shoqërisë civile)
11. Bekim Ramku (arkitekt)
12. Besa Luzha (prof./aktiviste e shoqërisë civile)
13. Besa Shahini (hulumtuese/aktiviste e shoqërisë civile)
14. Bim Bima (Burim Kursani – artist)
15. Blerta Avdili (aktiviste e shoqërisë civile)
16. Bora Duli (aktiviste e shoqërisë civile)
17. Dardan Islami (sipërmarrës/aktivist i shoqërisë civile)
18. Dardan Velija (aktivist i shoqërisë civile)
19. Donat Dedi (aktivist i shoqërisë civile)
20. Diora Binxhiu (aktiviste e shoqërisë civile)
21. Donik Sallova (prof.)
22. Dukagjin Gorani (analist)
23. Edona Krasniqi (aktiviste e shoqërisë civile)
24. Eli Gashi (aktiviste e shoqërisë civile)
25. Eli Krasniqi (aktiviste e shoqërisë civile)
26. Elona Kastrati (aktiviste e shoqërisë civile)
27. Faton Kryeziu (piktor)
28. Fanol Duli (aktivist i shoqërisë civile)
29. Florina Duli (aktiviste e shoqërisë civile)
30. Furtuna Sheremeti (aktiviste e shoqërisë civile)
31. Genta Hoxha (muzikante/filarmonia e KS)
32. Imer Mushkolaj (analist)
33. Jeta Berisha (aktiviste e shoqërisë civile)
34. Kastriot Jahaj (aktivist i shoqërisë civile)
35. Kombëtar Ramadani (sipërmarrës)
36. Krenar Shala (aktivist i shoqërisë civile)
37. Kushtrim Shaipi (konsulent/aktivist i shoqërisë civile)
38. Linda Shala (sipërmarrëse)
39. Luljeta Çeku (aktore)
40. Oda Haliti (aktiviste e shoqërisë civile)
41. Petrit Gora (aktivist i shoqërisë civile)
42. Rasim Alija (aktivist i shoqërisë civile)
43. Roland Sylejmani (aktivist i shoqërisë civile)
44. Saranda Sylejmani (aktiviste e shoqërisë civile)
45. Shqipe Gjocaj (aktiviste e shoqërisë civile/publiciste)
46. Tringë Shpendi (aktiviste e shoqërisë civile)
47. Valbona Bajrami (punëtore sociale/aktiviste e shoqërisë civile)
48. Veton Sylhasi (aktivist i shoqërisë civile)
49. Veton Zogaj (aktivist i shoqërisë civile)
50. Vigan Rogova (Prof.)
51. Visare Aliu (aktiviste e shoqërisë civile)
52. Visare Gorani-Gashi (aktiviste e shoqërisë civile)
53. Xhevdet Gegollaj (aktivist i shoqërisë civile)
54. Yll Rugova (aktivist i shoqërisë civile)
Protesta e 17 shkurtit, sikurse protestat e kaluara, sipas Opozitës ka për qëllim zhbërjen e marrëveshjeve të Brukselit dhe dorëheqjen e qeverisë aktuale.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu