Këto janë kompanitë përgjegjëse për rrugët në Prishtinë, që i përzgjodhi Isa Mustafa

0
881

Rruget e prishtines

Drejtori i Lëvzijes Fol, Petrit Zogaj ka reaguar ndaj mos pastrimit të rrugëve dhe trotuareve në Kryeqytet. Ai në një postim në Facebook ka thënë se kompanitë për mirëmbajtjen e rrugëve dhe trotuareve në Kryeqytet janë përzgjedhur në qeverisjen e Isa Mustafës, dhe kanë kontatë tre vjeçare. Ai në një postim në Facebook i ka publikuar emrat e kompanive përgjegjëse dhe shumën e parave që kanë marrë këto kompani.
Lexojeni të plotë shënimin e Petrit Zogajt.

Mirembajtja e rrugeve dhe trotuareve ne Prishtine
Tenderi per mirembajtjen e rrugeve dhe tortuareve ne Komunen e Prishtines eshte dhene me 11 Nentor 2013. Pra, ne qeverisjen e z. Mustafa ne Prishtine.
Ky tender eshte ndare ne kater llote dhe eshte per tre vjet. Shuma e pergjithshme per te kater llotet per nje vit eshte rreth 323. 650, ndersa per tre vjet eshte: 970.934, pra afro 1 milion euro.
Kompanite qe kane fituar keto tender jane: 1. ‪#‎Toifor‬, me personin kontaktues Enver Zymeri, 2. ‪#‎Zahiri‬ me personin kontaktues Sevdali Zahiri, 3 ‪#‎Alkoimpex‬ me personin kontaktues Imer Ademi, dhe ‪#‎Europapartners‬&Luboteni me personin kontaktues Mirsad Jetullahu.
Pra, kjo eshte shuma e mjeteve qe eshte ndare per mirembajtjen e rrugeve dhe tortuareve dhe keto jane kompanite qe kane marre tendere.
Perpos adreses qe ne Komunen e Prishtines munden me u drejtu qytetaret per tu ankuar qe rruget dhe trotuaret s’po mirembahen si duhet, adrese e rendesishme jane edhe keto kompani qe shpenzojne parat e taksapaguesve te Prishtines.
Mos te harrojme qe keto kompani kane marre para edhe per mirembajttjen e torutareve dhe jo vetem te rrugeve kryesore.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu