Kjo është data e aplikimit dhe periudha e votimit nga diaspora

0
670

Fushata zgjatë 10 ditë gjithsej, kurse sa i përket aplikimit të diasporës për regjistrim në votim fillon më 13 janar, deri më 24 janar.

“Periudha e votimit përmes postës fillon me dy shkurt dhe përfundon 24 orë pas zgjedhjeve”.

Duhet përkujtuar që edhe në zgjedhjet e kaluara pati një numër të madh të votuesve nga diaspora, që votat e tyre padyshim kanë një rëndësi të madhe për secilin kandidat.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu