Komandant Malisheva: Kush ishte i afërmi i Mirsad Ndrecajt e Beg Rizajt që spiunoi për luftën në Kumanovë ?

0
1774

Komandant Malisheva

A janë të afërmit e Mirsad Ndrecajt e Beg Rizajt ata që kanë spiunuar në rastin Kumanova ? Çka deklaroi ministrit Skender Hyseni për rastin Kumanova ? Pse po heshtin shqiptarët e Maqedonisë ndaj rastit Kumanova ? A po i mashtron Ali Ahmeti shqiptarët me “karramele” të Maqedonisë ? Pse nuk është bërë regjistrimi i popullsisë në Maqedoni ?

Por duket se diçka shkoi gabim përderisa u zumë në gjumë, dikush ka spiunuar.

Ai dikushi duket të ketë qenë I afërt me Mirsad Ndrecën e Beg Rizën e këta të fundit I kanë besuar dhe përfundimi dihet tani. Por çka është me rëndësi të veçant është se Njësitë speciale, një numër prej 850 forca dhe qindra policë të njësive tjera , me 9 maj në mëngjes nuk erdhën më na arrestu, ata erdhën me na ekzekutu, pa asnjë paralajmërim dhe në këtë rast ne jemi mbrojt nga policia.

Të gjitha ato shtëpi i shkatërroi e i dogji Njësia speciale maqedonase me armatimin e rëndë, sepse ne nuk kemi pas armatim të rëndë përveçarmëve automatike dhe vetëm me 2 -3 sneipera jemi mbrojtur.

Unë kam qenë në grupin e fundit të dorëzimit dhe e di kretj ngjarjen. Na ana e Njësive Speciale maqedonase kanë qenë 8 të vrarë dhe 42 të plagosur dhe me këto shifra ne akuzohemi për terrorizëm,gjë që ne nuk kemi të bëjmë me terrorizëm e as ndonjë element të saj.

Komandant Malisheva: Ministri Skender Hyseni ka folur qartë për ngjarjen në Kumanovë

Më ka pëlqy shumë një deklaratë e Ministrit të Punëve të Brendshme të Kosovës , Skender Hyseni,ku thotë se ngjarja ne Kumanovë nuk ka të bëjë me terrorizmin dhe kushdo që tenton t’i bashkangjes terrrorizmin, gabon shumë rëndë. Pastaj deklarata e kryeministrit shqiptar, ku thotëse i keni ngatërru fjalën shqiptar dhe terrorizmin andaj kjo është e patolerueshme.

Pse po heshtin shqiptarët e Maqedonisë ndaj rastit Kumanova ?

Mirëpo pas gjithë kësaj torture që ne kemi përjetu, shteti shqiptar, e poashtu Kosova nuk bënë asgjë.

Ne akoma , po torturohemi në mënyra të ndryshme,gjersa shqiptarët në përgjithësi po heshtin! Pse po nodhë kjo! Ne ia falëm jetën flamurit kombëtar, ia falëm jetën duke e mbrojtur demokracinë e lirinë për shqiptarët e këtij shteti e shqiptarët e Maqedonisë heshtin.

Pse heshtin,nuk po kuptoj a janë të hutuar pas futbollit që kombëtarja shkoi në Europian? Të gjithë I gëzohemi kombëtares ,mirë që ata po i mbrojnë ngjyrat e flamurit, jemi edhe ne sepse edhe e mbrojtëm flamurin kombëtar. Ne po vazhdojmë politikën e lirsië kombëtare por në një mënyrë tjetër, jo në mënyrën si e bënë Ali Ahmeti me partinë e tij. Të them të drejtën Ali Ahmeti e ka deviju rugëtimin kombëtar dhe po mundohet qëme “bombona” maqedonasetë mashtrojë popullin shqiptar.

Nuk durohen premtimet e Ali Ahmetit që për 15 vjet do ta kemi edhe Ohrin edhe Manastirin e që do ta hapim tunelin Tetovë-Prizren.Ku janë ato premtimet ? Ali Ahmeti mostë harrojë se nga djersa e gjaku ynë ke hipur në frontin e politikës e pushtetit, prandaj Ali Ahmeti është mir tëthërrasë mendjen dhe të mos lejojë që të dënohemi për terrorrizëm sepse është dëm i madh edhe për Ali Ahmeti edhe për shqiptarët e Maqedonisë, sepse kështu tregohet i pa aftë për të mbrojt shqiptarët prandaj mos të lejojë orkestrime , si rasti Sopotit, Monstrës, etj .

Ali Ahmeti mos lejo me t’u vra bijtë e bijat më të mirë të shqiptarisë?

Ali Ahmeti mos lejo që shqiptarët të vriten pas shpine, sepse do të jeshë bashkëfajtor, përderisa më vrasësin e qeverisë dhe vendit bën koalicion.Ali Ahmeti sllavët në këtë shtet nuk munden me lujt me shqiptarët se jemi 8 milionë. Duhet ta dish se përveç shqiptarëve në Maqedoni edhe 7 milionë të tjerë janë të gatshëm që tëtë përkrahin nëse punon për kauzën kombëtare. Dhe një të vërejtje e kam për partinë kryesore si BDI po ashtu PDSH çdo herë kur ka të bëjë me punësime ose me ndonjë komision ose me ndonjë institucion partitë shqiptare kërkojnë 25% përfaqësim. A nuk është e dhimbshme kjo kur dite se analizat e Gjermanisë dalin të jenë 35 % shqiptarë e mbase edhe më shumë.

Pse nuk është bërë regjistrimi i popullsisë në Maqedoni ?

Unë përsonalisht që 8 muaj vetëm në Maqedoni kam kontakte dhe i pyes ata pse nuk bëhet regjistrimi , e maqedonasit vetë e thonëse janë frigu se mos do të jenë shqiptarët në përqindje më të madhe. E partitë politike kërkojnë përfaqësim 25 %. Zotërinj, ka kaluar koha e 25 % . Shqiptarët në këtë shtet, duhet të vetëdijësohen, sidomos partitë politike, në vend që të vendosin selitë e partive politike në Shkup, ata shkojnë në Tetovë. Tetova dihet që është shqiptare, po Shkupi gjithmonë ka qenë kryeqendër e shqiptarëve, e partitë kryesore po e humbin Shkupin duke mos u koncentruar në investime, e mbi të gjitha duke mos e stimuluar natalitetin, sepse me ngritje të natalitetit prapë Shkupi mund të ndryshojë.

Ne vazhdim te bashkepunimit me Muhamet Krasniqin nga burgu i Prilepit ne do te botojme edhe fjalen e tij mbrojtese para gjykates te cilen nuk e lejoi ta lexoje gjyqtaraja maqedonase.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu