Kompania “Kalludra” bene zbukurimin e Bredhit ne Katedralen e Prishtines!

0
2185

Si qdo vite me pare dhe sivjet Katedrala e prishtines per nder te Krishtinlidjes dhe per fundvitin, ka bere zbukurimin e Bredhit ne Oborrin e Katedrales ne Kryqytetin e Kosovës.

Per te treguar tolerencan nder fetare qe mbreteron ne vendin tone,, keto punime i relaizoi me pune dhe angazhime vullnetare dhe falas Firma:

ELEKTRO KALLUDRA

Gremnik – Klinë

E cila bene Instalime Elektrike, Rrjete Elektrike dhe Service.

Tel: 049 395 306 Tel 049 573 131

Tel: 044 395 306 Tel 044 573 131

Nje falenderim te perzemert nga te gjithe neve per Firmen dhe Punoteret e Kompanis „Kalludra“

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu