Komunikate e Ushtris Çlirimtare Kombëtare

0
944

UCK

Shtabi Politike i Brigades 190
Komunikate Nr. 1
Komunikate drejtuar Opinionit Shqiptare

Komanda e Shtabit të Brigades 190 nga Zona „Operative e Karadakut“, ka analizuar se sulmi mbi Arif Hasanin dhe lenja anesh e Ejup Halimit dhe Bekir Hasanit, rrezikon të amnistoi Tradhtaret e vertet që tradhtuan Grupin e Kumanoves dhe po vazhdon të anashkaloi gjendjen e rende të Shqiptarve në“ FYROM“ duke Tradhtuar Interesat Kombetare të Popullit Shqiptarë në FYROM.
Komanda e Brigades 190, i bene thirrje Shtabit të Përgjithshem të „Ushtris Çlirimtare Kombëtare“ që të bashkpunoi ngushte me Shtabet Lokale dhe te marr vendim shtese që mos të vije deri tek amnistia e Tradhtareve sepse Histroia do i denoi dhe gabimet e leshuara ne kohen e tashme
Keta njerz të shitur tek Sllavomaqedonet për Pushtet, duhet të goditen pa meshire.
Keta Tradhtar jan përgjegjes për vrasjen e Koamndant „Kushtrimi“ që u vra me heret nga forcat kriminale Sllavomaqedone, Skenari esht thuajse i ngjajshem dhe aktoret poashtu jane po ata që tradhtuan Komandant „Kushtrimin“ me shoke, tani sefundi Tradhtuan dhe Grupin e Kuamnovë.

Komanda Operative e Zones

Koamndant „Petriti“

„Ushtris Çlirimtare Kombëtare“

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu