Kosovarët gati për luftë, kapin armët dhe nisen për në Mitrovicë…

0
766

Kosovarët gati për luftë, kapin armët dhe nisen për në Mitrovicë…

Portali “Zeri I Kosoves” ka bërë në pyetje dje dhe sot, se a do të kapshin armët për luftuar në Mitrovicë, nëse Serbia do të tentonte ta merrte ?

Shumica e komentuesve janë shprehur të gatshëm se do ti kapnin armët dhe do të niseshin për në Mitrovicë për të luftuar nëse një gjë e tillë kërkohet dhe do të ndodhte.

Shqiptaret e Kosoves janë shprehur gati për luftë dhe kanë thënë se kapin armët për tu nisur për Mitrovicë për ta mbrojtur atë.

Nëse Serbia provon të aneksoj Mitrovicën Veriore, a do të kapni armët për të luftuar ?

Përgjigjuni në komente me PO ose JO

Kosovarët gati për luftë, kapin armët dhe nisen për në Mitrovicë…

639
1.1K
11

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu