Kryeministri, magjistraturën në Beograd, doktoraturën në Prishtinë (Dok)

0
884

Mustafa ne FB

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa në muajin maj të vitit 2016 i mbush 65 vjet dhe del në pension.

Ai ka magjistruar në Universitetin e Beogradit, në Fakultetin e Shkencave Organizative, në vitin 1985, kurse tezën e doktoratës e ka mbrojtur në Universitetin e Prishtinës në vitin 2001, në moshën 50-vjeçare, raporton Indeksonline.

Tezë të magjistraturës kishte këtë: “Organizacija finansijske funkcije u SOUR Elektroprivreda Kosova”, kurse tezë të doktoratës këtë: “Ndikimi i udhëheqjes në efikasitetin ekonomik të ndërmarrjes”.

Po t`i shihni më poshtë të dhënat për punimet e tij, askund në biografinë e tij të pasluftës kryeministri s’shkruan se magjistraturën e ka përfunduar në Beograd.

Pse kryeministri ka frikë që ta tregojë nivelin e shkollimit të vet në Beograd?!

Isa 1

Isa2

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu