Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

0
1379

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

Disa këngëtarë dhe aktorë kosovarë, që ende edhe sot janë në skenë, karrierën e tyre e kanë filluar shumë vite më parë, kur edhe sistemi në Kosovë ishte krejt tjetër.

Në disa fotografi të rralla, shihen një pjesë e artistëve kosovarë se sa të lumtur ishin kur fotografoheshin pranë liderit të ish-Jugosllavisë, Josip Broz Tito.

Në këto fotografi i buzëqeshur si gjithmonë shihet pranë Titos i gjunjëzuar këngëtari Sabri Fejzullahu, shkruan Magazina.al

Por përveç Fejzullahut në fotografi shihen edhe Bilbili i Kosovës, Nexhmije Pagarusha dhe artistë të tjerë si Milihate Qena, Ilirjana Qavolli, Ali Ahmeti e disa të tjerë.

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

Kur estrada shqiptare pritnin në radhë për t’u fotografuar me Titon (Foto)

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu