Lista e kandidatëve të BDI-së për zgjedhjet lokale

0
787

Kryesia e Këshillit të përgjithshëm të BDI-së, në mbledhjen e mbajtur sot, miratoi listen e kandidatëve për kryetar të Komunave në zgjedhjet lokale 2013, të cilën do t’ia dorëzon Këshillit të Përgjithshëm të Partisë për miratim.

Në komunikatën e BDI-së thuhet se „përzdhedhja e kandidatëve është bërë duke u bazuar në vlerat dhe parimet themelore të të këtij subjekti politik,  për cilësi, transparencë, përgjegjësi, ndershmeri dhe dinjitet.

Lista e Kandidatëve është si vijon:
01.    Kandidat për kryetar të komunës së Tetovës propozohet  znj. Teuta Arifi
02.    Kandidat për kryetar të komunës së Kërcovës propozohet z. Fatmir Dehari
03.    Kandidat për kryetar të komunës së Gostivarit  propozohet   z. Nevzat Bejta
04.    Kandidat për kryetar të komunës së Cairit propozohet  z. Izet Mexhiti
05.    Kandidat për kryetar të komunës së Strugës propozohet  z. Arben Llabenishti
06.    Kandidat për kryetar të komunës së Dibrës propozohet  z. Ruzhdi Lata
07.    Kandidat për kryetar të komunës së Sarajit propozohet  z. Bekim Murati
08.    Kandidat për kryetar të komunës së Zhelinës propozohet  z. Fatmir Izairi
09.    Kandidat për kryetar të komunës së Likovës propozohet  z. Sadulla Duraku
10.    Kandidat për kryetar të komunës së Bogovinës propozohet  z. Hazbi Idrizi
11.    Kandidat për kryetar të komunës së Tearcës propozohet  z. Isen Asani
12.    Kandidat për kryetar të komunës së Haracinës propozohet  z. Brahim Ajvazi
13.    Kandidat për kryetar të komunës së Pllasnicës propozohet  z. Ismail Jahoski
14.    Kandidat për kryetar të komunës së Vrapcishtit propozohet  z. Bajram Kadria
15.    Kandidat për kryetar të komunës së Bërvenicës propozohet  z. Enver Pajaziti
16.    Kandidat për kryetar të komunës së Studeniçanit propozohet z. Fati Iseni

Në njoftim më tej teksohet se, për Komunat tjera, Kryesia do të vendos deri më 16.01.2013, e Mërkurë, kur edhe do të mbahet mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së. (INA)

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu