Lotaria amerikane DV-2016 nis më 1 tetor

0
498

lotariaok

Regjistrimi online për programin e vizave të shumëllojshmërisë DV-2016 do të fillojë në datën 1 tetor 2014 dhe do të përfundojë në datën 3 nëntor 2014.

Njoftimin zyrtar e ka bërë Departamenti i Shtetit Amerikan, sipas të cilit aplikantët duhet të bëjnë regjistrimin personalisht në faqen zyrtare përkatëse www.lotariaamerikane.com. Sipas njoftimit, për vitin fiskal 2016 do të jenë në dispozicion 50,000 viza të shumëllojshmërisë, të cilat do të shpërndahen ndërmjet gjashtë rajoneve gjeografike.

Njoftimi:

Regjistrimi online për programin e vizave të shumëllojshmërisë DV-2016 do të startojë ditën e mërkurë, datë 1 tetor 2014 (ora lokale 12:00 me atë të Amerikës dhe 18:00 me atë të Shqipërisë) dhe përfundon të hënën, datë 3 nëntor 2014 (ora lokale 12:00 me atë të Amerikës dhe 18:00 me atë të Shqipërisë), informacion ky i bazuar sipas njoftimit të zyrtar të Departamentit Shtetit  Amerikan.

/Shekulli Online/E.H./

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu