Lutfi Haziri, sërish Fotografohet në pozicion të pakëndshëm

0
1550
Lutfi Haziri, sërish Fotografohet në pozicion të pakëndshëm
Bashkpuntoret e Hazirit duke u tallur me Hazirin

Kryetari i Gjilani si dhe nënkryetari i LDK-së u janë ekspozuar përsëri të pasmet duke mbjellur  disa bimë, nuk hera e parë që është fotografuar në këtë pozicion të pakëndshëm.

Lutfi Haziri, sërish Fotografohet në pozicion të pakëndshëm

Lutfi Haziri edhe gjatë faljes në xhami ishte kapur në të njetën pozicion, sa i  përket këtyre pozicioneve si duket kryetari i Gjilanit nuk është aspak i kujdeshëm.

Lutfi Haziri, sërish Fotografohet në pozicion të pakëndshëm

Në rininë e tij të hershme, Lutfi Haziri njihet si një “hipster” flokëgjatë, i dhënë më shumë pas aventurave, ku gjatë një pushimi në Durrës atij iu ishte fotografuar edhe një vath në majë të gjoksit.

Lutfi Haziri, sërish Fotografohet në pozicion të pakëndshëm

Lutfi Haziri, sërish Fotografohet në pozicion të pakëndshëm

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu