Malet e sharrit eshte kod – qe kuptimi eshte – malet me shume ari

0
1503

MALET E SHARRIT ESHTE KOD– QE KUPTIMI ESHTE — MALET ME SHUME ARI ==

==== EMRI BALLKAN — KUPTIMI ESHTE PER MAJEN E MALIT -OLIMPI –SOTE LUBOTENI ESHTE PIRAMIDA ME E MADHE E QE QUHET PIRAMIDA E DIELLIT– DHE NGA KJO ESHTE MBETE EMRI -BALLKAN –QE KUPTOHET SE NGA TE GJITHA ANET SHIFET PO SE SHOHIN NJERZIT — NE–BALL E KAN–APO PER BALL E KAN E NUK E SHOHIN –/s.p/==

Gjuha shqipe ruen sekrete te gjithe historis tone qe nga fillimi i jetes ne Planete , dhe ato Sekrete ne i flasim qdo dite duke mos ditur qe ne mbrendin e fjalve meshifet ndonji sekret.Malet e Sharrit gjate mija vjeteve jan emertue me disa emera si Monte Scardus- Monte Orbelius -Teritori i Lubotenit te sotem me rrethine qe ne ate kohe ishte Vendbanim i dendur, mandej- Monte Argentare – Malet e Vjetra dhe emeri i fundit eshte Malet e Sharrit ne shqip, ne sllavishte Shar -Planine – ne Turqisht Shar Dag dhe spjegimi del vetem ne gjuhen shqipe qe ka kuptimin Sh/shume / ari/ Malet me Shum Ari /s.p/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu