Mbështetja për shpalljen e pavarësisë së Çamerisë

0
898

çameria

Shpallja e mvetsisë së Çamerisë dhe formimi i qeverisë do të ndodh sot në ora 14:00, në Holandë. Në të njëjtën kohë do të mbështetet në Shqipëri dhe Kosovë.

Shpallja e pavarësisë po ndodh nga Këshilli gjithëpërfshirës i popullit çam dhe arvanitas. Në Kosovë, po marrin pjesë përfaqësues nga Mali i Zi, Maqedonia, lugina e Preshevës dhe të gjithë përfaqësuesit e shoqatës “Çamëria”, nëpër komunat e Kosovës.

Gjenocidi çame

Gjenocidi Grek mbi Camet

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu