Më në fund nis publikimi i listave të veteranëve të Dukagjinit (DOK)

0
873

UCK

Më në fund, pas një pritje të gjatë, Komisioni qeveritare për verifikimin e veteranëve, dëshmorëve, invalidëve… të luftës së UÇK-së ka nisur publikimi i listave të Zonës Operative të Dukagjinit.

Deri me tash në uebfaqen e këtij komisioni www.komveterani.net janë publikuar listat e Komandës dhe Shtabeve lokale.

Listat për tetë brigadat e Zonës së Dukagjinit pritet të publikohen se shpejti…

Ja linku ku mund ti shikoni listat e plota:

http://komveterani.net/?page=1,104

Deshmoret_brig_131

Invalidet_brig_131

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu