Mustafa: Gjykata Speciale do ta pastrojë luftën e UÇK’së

0
669

Isa Putini

Kryeministri Isa Mustafa e ka quajtur sfidë jo të lehtë për tu kapërcyer krijimin e Gjykatës Speciale. Por sipas tij, kjo do të hiqte një herë e përgjithmonë dyshimet për individë të caktuar në Kosovë.

“Mendoj se kjo do të jetë një rast i rëndë, i pakëndshëm mjaft por një rast i mirë që ne t;i hedhim një herë e përgjithmonë prapa dyshimet të cilat janë vënë ndaj njerëzve jo ndaj UÇK’së dhe ndaj lëvizjes çlirimtare të cilën ne e kemi pasur në Kosovë dhe që pastaj t’i pastrojmë këto dhe Kosova më mos të ketë probleme me komunitetin ndërkombëtar sa i përket dyshimeve të tilla.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu