Nga 28 të arrestuarit në Kumanovë, 16 janë nga Kosova

0
1861

te-arrestuarit

Zhvillimet e fundit në Kumanovë, ku zyrtarisht u tha se kanë mbetur të vrarë 8 policë dhe 14 persona nga grupi i armatosur, pas vetes kanë lënë edhe një numër të arrestuarish.

Alsat-M ka siguruar këtë listë të personave të arrestuar nga ana e policisë, pas përleshjeve që u zhvilluan në lagjen e Trimave në Kumanovë.

1.Kenan Iseni, Kumanovë
2.Fadil Fejzullahu, Kumanovë
3.Demë Shehu, Kosovë (Junik)
4.Sami Ukshini, Kosovë
5.Irfan Lutfiu, Kumanovë
6.Arsim Bajrami, Kumanovë (polic nga Vaksinca)
7.Fadil Elshani , Kosovë
8.Esat Kafexholi, Kosovë
9.Ardijan Bujari, Kosovë
10.Andi Krasniqi, Kosovë (Muhamed Krasniqi- Malisheva)
11.Shefket Avaqi, Kosovë
12.Lirim Demiri, Kumanovë
13.Ajrush Avdia, Kosovë
14.Betim Kartashi, Kosovë
15.Genci Sefa, Shqipëri
16.Lendrit Rustemi, Kosovë
17.Enver Klain, Gjermani (me shtetësi gjermane)
18.Rufki Dogani, Kosovë
19.Nasuf Bekiri, Haraçinë
20.Valdet Zekaj, Kosovë
21.Bajram Elshani, Kosovë
22.Nexhmetin Lika, Tetovë
23.Lirim Krasniqi, Kosovë
24.Sevdail Miftari, Kumanovë
25.Fatmir Reçica, Kosovë
26.Beg Bajra, Kosovë (Beg Riza, komandant Begu)
27.Fejzulla Rushitovski, fshati Brezë
28.Besnik Ajdini, Kumanovë

te-arrestuarit11

Beg Bajra 1

Polici i arrestuar

Irfani

Macednia

 

Fadili

 

Val zeka

 

16 Luftetaret

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu