Nis peticioni kundër demarkacionit të Kosovës me Malin e Zi

0
883

peticioni

Pas shumë seancave në Parlamentin e Kosovës për demarkacionin midis Kosovës dhe Malit të Zi, sot Këshilli Organizativë ka marrë iniciativën që të fillohet nënshkrimi i peticionit nga qytetarët kundër demarkacionit midis Kosovës dhe Malit të Zi

Peticioni do ti dërgohet Qeverisë së Kosovës, Kuvendit, institucioneve vendore dhe atyre ndërkombëtare.

Do të shpërndahet në 7 regjionet e Kosovës, në qendrat kryesore si dhe në disa qytete.

2

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu