Njerëz të PDSH-së e mbushin policinë sekrete me inspektor të rinj?!

0
962

PDSH

Shkup, 06 janar – Drejtoria për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme kohën e fundit jozyrtarishtë mësohet nga “Zhurnal” se ka pranuar më shumë se 130 ispektor të rinj.

Prej tyre 17 janë shqiptar edhe atë shumica prej tyre nuk janë pranuar në bazë partiake, por në bazë të afërsive të ngushta me njerëz të caktuar në kierarhinë shtetërore.

Flitet se shumica e kandidatëve shqiptar janë të partisë shqiptare në opozitë, PDSH-së të cilët nuk kanë arsimim adekuat por kanë gjetur “rrugë alternative” Korrupcionin për të depërtuar në Drejtorinë për Siguri dhe Kundërzbulim.

Pas festave të fundvitit këta inspektor të rinj do të fillojnë edhe punën zyrtarisht nëpër sektoret e ndryshme të DSK.

© ZHURNAL.mk

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu