Përmendore të re të heroit kombëtar: Skulptori Agim Rada premton se do t’ia dhurojë “Skënderbeun” Prizrenit

0
921

Nuk është vetëm monumenti i Skënderbeut në Prizren që ka ngjallur komente si i paarritur artistikisht.

Janë edhe monumente të tjerë të komentuar po ashtu, si ai i Bill Clinton apo Madeleine Albright, apo edhe të tjerë këndej kufirit në Shqipëri. Të gjithë këta do t’i komentojmë me  skulptorin Agim Rada, i cili gjithashtu pohon se është i gatshëm të bëjë një “Skënderbe” të ri. Dinjitoz. Dhe t’ja dhurojë qytetit të Prizrenit.

“Këtë e bëra dhe në Hungari. Një skulptor po kaq karagjoz hungarez, bëri një Skënderbe si shimpaze. Unë dhe të tjerë nuk e lejuam. Bëra një Skënderbe dinjitoz që tani është në Budapest. Jam i gatshëm t’ja dhuroj edhe një Prizrenit”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu