Përplasje në mbledhje të Qeverisë

0
705

Qeveria e Kosovës

Isa Mustafës i rrebelohen edhe Ministrat kundër Jabllanoviqit

Ministri i Diasporës, Valon Murati, ka kërkuar nga kryeministri dhe kabineti qeveritar që të merret një qëndrim ndaj ministrit Aleksandër Jablanoviq për shkakt të deklaratave të fundit, të cilat i ka dhënë në kundërshtim me Kushtetutën e Kosovës duke fyer edhe ndjenjat e nënave gjakovare për viktimat e luftës. “Dekalrata e Jablanoviqit është në kundërshtim me nenin 147 të Kodit Penal të Kosovës”, tha Murati. Kryeministri Mustafa ia ka tërhequr vërejtjen duke tentuar tia mbyll gojenMuratit duke i thënë se këtu nuk jemi në Parlament por në Qeveri. Pas këtyre deklaratave është ndërprerë për 15 minuta transmetimi tonik i debatit brenda kabintetit qeveritar.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu