Policja nga Gjilani bart speca me veturë zyrtare

0
1150

1

Me vendim të Zëvendës Komandantit Rajonal të Policisë së rajonit të Gjilanit është suspenduar për 48 orë policja e cila kishte keqpërdorur veturën zyrtarë për të kryer disa blerje, më saktësisht speca, në Komunën e Vitisë.
Zëdhënësi i Policisë për Gjilan, Ismet Hashani, tha për Gazeten se pas raportimit në mediat elektronike dhe në portalin tonë është shqiptuar masa e suspendimit për 48 orë zyrtarit policor për keqpërdorim.
“Pas raportimit për keqpërdorimin e veturës zyrtarë kanë filluar hetimet dhe është identifikuar zyrtarja e policisë e cila është nga Statcioni Policior i Kllokotit”, ka thënë Hashani për Express.
Me këtë rast, Policia e rajonit të Gjilanit ka suspenduar për 48 orë personin zyrtar dhe rasti është përcjellë në inspektoratin policor të Kosovës.
Ndryshe, dje është fotografuar një zyrtare e policisë derisa po fuste në veturën e policisë speca.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu