Prejardhja e varfërisë së Shpend Ahmetit!

0
1048

He, burrni e madhe të tallesh me 46 m tavan ‘vesheraji’ ku ka jetuar aktori i ndjerë Ali Ahmeti!

Krejt Kosova tani e përqesh aktorin e ndjerë të humorit, i cili e kishte profesion qëta bëjë të qesh Kosovën!

Ne që jetojmë në 46m katrorë, që dhomat tona të fjetjes janë sa hapësira e veturave të të gjithë politikanëve të vjetër, nenjemi për mëshirë, jo për t’u përndjekur!

Shpendin Ahmetin media e dëshpëruar e politiës katundare po e ndjek që të jap përgjegjësi për tavanin e babës së tij të vdekur, që e ka improvizuar për të mbijetuar, në vend se të ndjek institucionet e shtetit që nuk e kanë zgjedhur problemin e banimit të aktorit të ndjerë.
Ali Ahmeti paska jetuar në Kosovë si refugjat, dhe i nënçmuar!

Në vendse ta kërkojnë prejardhjen e pasurisë së politikanëve milionerëve të Kosovës, merren me prejardhjen e varfërisë së Shpend Ahmetit!

Banda e milionerëve ilegalë dhe të palicencuar e ndjekin për ta zënë e për ta rrënuar Shpendin pa kulm!

Keq!

Nga: Kimete Berisha

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu