Prokurorja arsyeton lirimin e Gani Gecit: Ishte i pasigurt në burg

0
870

gani-geci-1352

Gani Geci është liruar nga paraburgimi, ndërkaq aktakuza ndaj tij është duke u shkruar. Ai është liruar pas qëndrimit vetëm tremujor në burg.

Prokurorja thotë se vrasja ka qenë politike dhe mbi këtë bazë, i pandehuri ka pasur kërcënime të shumta.

Kërcënimet e shumta që kanë shkuar në adresë të Gani Gecit gjatë 90 ditëve, sa ai është mbajtur në paraburgim, janë arsyet pse prokurorja e rastit, Vahide Badivuku, ka kërkuar që i pandehuri të lirohet nga paraburgimi dhe i njëjti të qëndrojë në arrest shtëpiak. /Zëri/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu