Pse Kosovë

0
1423
Fran Tanushi

I ke rrudhë vetullat

edhe gazi

në buzë  është ngjizë

a  mos ndoshta

ke humb luftën

apo shtati

prap të është lidh

 

Ndoshta  plaga

prap rënkon

dhe me ofsha

klith nga mundi

mos gërsheret

i mpreh djalli

shtatit tënd

nga kalon lumi

 

Zot e djall

nyjen të lidhin

se kem shpatën

e Lek’s  për derë

sdo të lëm gërsher mbi ty

pa e ndezur  dhe një herë.

 

Nga Fran Tanushi

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu