PZAP vendos për rinumërimin e 134 vendvotimeve

0
986

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), lidhur me apelet e paraqitura nga kandidatët për deputetë të subjekteve politike ka vendosur që ta urdhërojë KQZ-në për rinumërimin e votave të 134 vendvotimeve.

Rezultati që del nga rinumërimi i votave të këtyre vendvotimeve do të përfshihet në rezultatin përfundimtarë të zgjedhjeve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu