Qendra ‘’Fluent’’, organizon mega trajnim për Protokoll Diplomatik

0
1124
Qendra ‘’Fluent’’, organizon mega trajnim për Protokoll Diplomatik

Qendra ‘’Fluent’’, organizon trajnim për Protokoll Diplomatik

Një mega trajnim i akredituar e i verifikuar për Protokoll Diplomatik, organizohet dhe mbahet për herë të parë në Maqedoni dhe në vende tjera evropiane, me kandidatë nga institucione të ndryshme dhe subjekte fizike.

Trajnim që shquhet për nga origjinaliteti, sistematizimi dhe organizimi trajnues.

Për regjistrim:

076 355 344

Qendra ‘’Fluent’’, organizon mega trajnim për Protokoll Diplomatik

#qendraFLUENT
#FLUENTkursetrajnime

Trajnues Prof.Dr. Qufli Osmani

Qendra ‘’Fluent’’, organizon mega trajnim për Protokoll Diplomatik
Qendra ‘’Fluent’’, organizon mega trajnim për Protokoll Diplomatik

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu