Ramiz Kukaj: Ushtari i “Ushtris Çlirimtare të Kosovës” i nderptitet sherimi ne Stamboll

0
1835

Me Datën 17 Gusht 2017 u hap Aksioni Humanitar, nga Bajram Hoti, për të ndihmuar ish-Ushtarin e Ushtris Çlimtare të Kosovës Ramiz Kukaj, i cili po vuan nga një sëmundje, e cila nuk mund të sherohet në Kosovë por që kerkonte kurim jashtë Shtetit në Stamboll të Turqis.

Aksioni Humanitar startoj me një organizim të madh ku fillimisht u mbledhën mjetë sa për fillimin e mjekimit të Ish-Ushtarit të UÇK-së Ramiz Kukaj, i cili menjëher pas pranimit të një shume të mjetëve të tubuara nga Aksioni Humanitar, shkoj dhe u shtri në spitalin e Stambollit. Gjatë Aksionit Humanitar u lajmrua një Burrë i moshuar me emrin Bislim Avdiu, i cili jeton dhe vepron në Shtetët e Bashkuara të Amerikës. Bislim Avdiu, premtoj që do ti mbuloj të gjitha shpenzimet për sherimin e ish-Ushtarit të UÇK-së Ramiz Kukaj, dhe që do ta kthej shëndosh e mirë në gjirin Familjar. Bislim Avdiu fillimisht premtoj shumën e të hollave prej 15.000.-€, e duke u bazuar në këtë premtim të dhën nga Bislim Avdiu, Aksioni Humanitar i organiziar nga Bajram Hoti, u nderpre, duke e lën Ramizin e sëmuër në mëshiren e vet vetës! Bislim Avdiu, duke u munduar të i ik Premtimit të dhën për mbulimin e shpenzimëve për sherimin e Ramiz Kukaj, fillimisht filloj me Gënjeshtrën që i kishte vdek Gruja, dhe vetem 2 orë më pas deklaroj që ishtë bërë një keqkuptim në Spitalin Amerikan, dhe që Gruan e ka gjallë. Bislim Avdiu, vazhdoj me ikjen nga premtimi duke u viktimizuar me arsyejën që ishtë demtuar shumë financiarisht dhe që nuk e din, se a do të mund të realizoj Premtimin për mbulimin e shpenzimëve për shërimin e Ramiz Kukaj. Më pas Bislim Avdiu, u deklarua që ka problem me gjirollogari dhe që i duhët të shkoj përsonalisht në stamboll për të i derguar mjetët të Ramiz Kukaj, që i nevoitëshin për kurim. Bislim Avdiu, duke u munduar të i ik premtimit të dhën, gënjentë që do të i merr mjekët nga Amerika dhe ti dërgoj në Stamboll për të sheruar Ramizin. Bislim Avdiu javë më parë gënjeu prap që “kishte shkuar në Stamboll për të ja derguar mjetët Ramiz Kukaj-t” por që “ishte arrestuar nga Policija Turke”!

Mashtruesi: Bislim Avdiu

Bislim Avdiu deri me sot, as nuk e mbajti premtimin, as nuk i dërgoj mjetët e premtuara, as nuk i dërgoj Mjekët Amerikan, por vazhdoj të gënjej me tutje.. Aksioni Humanitar për Ish-Ushtarin e UÇK-së Ramiz Kukaj u mbyll, shkaku i prëmtimëve të Bislim Avdiut të dhëna një pas tjetrës. Ramiz Kukaj është kthyër nga Stambolli në Kosovë, për shkak të ndërprerjes së Aksionit Humanitar, i cili u ndërpre për shkak të prëmtimit të dhën nga Bislim Avdiu, i cili kurrë nuk e mbajti atë. Ramizi e vazhdon kurimin me korrospodencë, aij i bën vizitat mjekuëse në Stamboll, por nuk ka mundësi të qëndroj në spitalin e Stambollit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu