Rasti Drenica: Dëshmitarja N thotë se e kishte burrin spiun

0
679

Drenica

Në gjykatën themelore në veri të Mitrovicës, ka vazhduar seanca kundër grupit të Drenicës.

Dëshminë aty e ka dhënë gruaja e dëshmitari F, e cila ka thënë se burri i saj ishte spiun. Ajo ka shtuar se nuk e dinte se çka kishte ndodhur me dëshmitarin F sepse nuk kishte marrëdhënie të mira më të.

Pasdite para gjykatës ka dëshmuar dëshmitari O që është vëllai i dëshmitarit F, ai ka thënë se gjatë luftës ka qëndruar në Gjermani dhe se nuk ka parë asgjë në lidhje me problemet e të vëllait.

Ndërkohë avokatët e të akuzuarve kanë kërkuar që të mbrojturit e tyre të mbrohen në liri, pasi që sipas tyre tani janë plotësuar të gjitha kushtet që ata të mos qëndrojnë në paraburgim.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu