Rektori Zejnullahu dorëzohet para ligjit dhe Senatit të UP-së

0
987

zejnullau

Pas një tensionimi të situatës gjatë mbledhjes së sotme të senatit dhe këmbënguljes së dekanëve dhe senatorëve tjerë për tu respektuar Ligji mbi Arsimin e Lartë , që të mos ndryshohet rendi i ditës, u vendos që sot në ora 13:00 të votohet për anëtarët për Këshill Drejtues të Universitetit të Prishtinës.

Burimet e GazetësRilindja bëjnë të ditur  se favorit për tu zgjedhur anëtarë të KD janë këta:

Visar morina –  (Assistent i Ministrit Arsim Bajrami- përems tij ministri Bajrami synon ta ketë një votë më shumë në KD)

Safet Merovci – (Përkrahës i rektorit Zejnullahu – Njëri ndër profterët më të mëdhenj në UP)

Qerim Qerimi (Mik i rektorit)Para pak kohësh ka ngazhuar jashtligjshëm vëllaun e tij assistent në UP

Ismet Hashani  ( Mik i rektorit Zejnullahu. I angazhuar në shumë komisione brenda rektoratit me miratimin e rektorit)

Blerim Kamberi (Baxhank i rektorit Ramadan Zejnullahu- Vota e tij ishte vendimtare në zgjdhjen e tij rektor )

Feirt Kocani – (Anëtar i Komisionit të Studimeve  – U emërua jashtligjëm në këtë komision me bekimin e rektorit Zejnullahu.

 

 /GazetaRilindja/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu