Shërbime Specialistike – Diagnostifikim dhe Trajtim

0
1209

Shërbime Specialistike – Diagnostifikim dhe Trajtim

Shërbime Specialistike – Diagnostifikim dhe Trajtim
Trajtim të Ankthit
Trajtim të Depresionit
Trajtim të Çrregullimeve Obsesiovo-kompulsive
Trajtim të Problemeve të Gjumit
Trajtim të Çrregullimit të Panikut
Trajtim të Fobive
Trajtim të Çrregullimit të Stresit Post- Traumatik
Trajtim të Çrregullimeve të të Ngrënit
Trajtim psikologjike para ndërhyrjeve plastike
Trajtim për Çifte ( Couple Therapy)
Trajtim të Seksualitetit
Trajtim i Krizave te Adoleshencës
Diagnostifikim dhe Trajtim i Çrregullimeve të Zhvillimit tek Fëmijët
– Spektrin e Autizmit
– Çrregullimet e Sjelljes
– Çrregullimet Emocionale
– Çrregullimet e Vëmendjes dhe Hiperaktivitetit
– Vështirësitë në të nxënë
Ekzaminime- Raporte Specialistike nga Psikologjia Klinike dhe Ligjore
– Raporte specialistike për adoptim apo kujdestari të fëmijëve
– Vlerësim i zotësisë së veprimit
– Vlerësim i aftësisë psikologjike për punë specifike
Për personat që nuk kanë mundësi të marrin pjese fizikisht ne trajtimi, trajtimi mund te ofrohet edhe përmes seancave Virtuale (Skype, Viber, What’s up)
Ne jemi ekip, ekipi ynë është profesional, profesionistët tanë kanë shkollim ndërkombëtarë!
Kontakto: +383 44 280 888 , +386 49 533 446

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu