Shqipëria rekruton ushtarë për në Kosovë

0
824

Albania

Gjatë një njoftimi të bërë të ditur gjatë ditës së sotme, Qendra e Personel Rekrutimit pranë Ministrisë së Mbrojtjes bënte të ditur se kërkon të rekrutojë studentë për studime ushtarake pranë Qendrës për Studime Universitare të FSK dhe studime universitare në Universitetin Amerikan në Kosovë, 2 (dy) të drejta studimi.

MMSH bënte të ditur se afati kohor për dorëzimin e dokumentacionit pranë QPR (Adresa: Rruga e Dibrës, Garnizoni Skënderbej, Tiranë tel: +355 42348588) është deri më 15 Qershor 2015.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu