Shteti më i ri në botë, 11 banorë dhe përdorë himnin tonë kombëtarë (Video)

0
711

Kevin Baugh

Në tradita, në zakone dhe apo në gjerësi gjeografike nuk ka asgjë të përbashkët me Shqipërinë.

Molossia, përveq emrit ka dhe himnin e ngjashëm me të Shqipërisë.

Qysh në vitin 1977 ai e krijoi këtë shtet, Kevin Baugh. Ai shpalli këtë shtet sovran prej 14.3 ha ,ku më vonë e quajti Republika e Molosëve.

Ky shtet ka vetëm 11 banorë ,është i martuar, ka dy djem me zonjën e parë të shtetit.Gjithashtu kryen edhe detyrën e Ministrit të jashtëm, ku thuhet së është një ndër vendet e para që njohi pavarësinë e Republikës së Kosovës.

Banorët e këtij shteti quhen “myzeqarë”.

Karakteristikat e këtij shteti :

Molossia: sipërfaqja 14,3 hektar (58.000 m2)
Anëtarësimi (popullsia): 11 veta
Data e themelimit: 3 shtator 1999
Udhëheqja: Presidenti Kevin Baugh
Struktura organizative: republika (de facto diktaturë)
Gjuha: angleze
Monedha e supozuar: Valora
Kryeqyteti: shpresohet
Flamuri: i bardhë e jeshil
Himni kombëtar: pothuajse i njëjtë me Himnin Kombëtar të Republikës së Shqipërisë.
HIMNI

Shteti Molosavë

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=QYkvNoyffQg” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=5Q2B1WAZpDM” width=”560″ height=”315″]

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu