Shtime, protestojnë kundër thyerjes së Pllakës së Dëshmorëve

0
763

Protesta ne shtime

Sot, veteranë, familjarë të dëshmorëve, invalidë dhe qytetarë të komunës së Shtimes, protestuan në Sheshin e Dëshmorëve, duke kundërshtuar thyerjen e Pllakës së Dëshmorëve të kësaj komune.

Pjesëmarrësit e protestës në shenjë respekti dhe nderimi për dëshmorët e kombit vendosën lule dhe mbajtën një minutë heshtje.

Organizata e Veteranëve të Luftës, Shoqata e Familjeve të Dëshmorëvedhe Shoqata e Invalidëve të Luftës së UÇK-së, Dega në Shtime, kërkojnë nga institucionet përgjegjëse të merren masat adekuate në mbrojtje të vlerave të luftës.

Pllaka e Deshmoreve

 

Pllaka e deshmoreve 1

 

Pllaka e Deshmoreve 2

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu