Specialisti i Psikologjisë Klinike, Latif Hoxha, pajiset me certifikatë ndërkombëtare për Programin e Parandalimit të Bullizmit (OBPP)

0
1503

Specialisti i Psikologjisë Klinike, Latif  Hoxha, pajiset me certifikatë ndërkombëtare për Programin e Parandalimit të Bullizmit (OBPP)

Një psikolog nga Kosova është certifikuar për trajner ndërkombëtar në Programin e Parandalimit të Bullizmit (OBPP) në Institutin Dan Olweus.

Bëhët fjalë për specialistin e Psikologjisë Klinike, Latif Hoxha i cili është përzgjedhur për këtë program.

“Olëeus Bulling Prevention Program [OBPP]”, është një programi i verifikuar dhe më i aplikuari në botë, për parandalimin e Bullizmit në shkolla dhe institucione të tjera akademike

“Ju faleminderit përzemërsisht për urimet tuaja për certifikimin tim si trajner ndërkombëtar në Programin e Parandalimit të Bullizmit (OBPP) në Institutin Dan Olëeus.

Falenderoj edhe profesorët e Universitetit Clemson në Karolinën e Jugut për përzgjedhjen time në këtë program”, ka shkruar specialisti Latif Hoxha në facebook.

Lidhur me këtë ka shkruar edhe njëri nga pjesëtarët e këtij programi, Sashen Rexhepaj.

“Kolegu jonë prej Kosove, Specialisti i Psikologjisë Klinike, Latif Hoxha ka përmbyllur fazën më të rëndësishme të trajnimit ndërkombetarë kundër Bullizmit, trajner me çertifikim ndërkombetarë në programin Kunder Bullizmit ( OBPP) në territorin e Kosovës , i ofruar nga Instituti Dan Olëeus, ne kuadër të bashkëpunimit me Universitetin Clemson në Karolinën e Jugut.”, ka shkruar ai, duke shtuar se tashme janë gati për të nisur një punë të koordinuar jo vetëm në Kosovë dhe në Shqiperi por në të gjitha trevat Shqipfolëse.

Jegi

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu