E hënë, 26 Korrik, 2021
Kreu Etiketimet Hapet Arkivi

Etiketim: Hapet Arkivi

Hapet Arkivi i Shtetit: Zbulohet harta e rrallë e Shqipërisë

0
Për herë të parë del në dritë dosja e një studimi të panjohur i vitit 1941 për territoret reale gjeografike dhe historike të Shqipërisë,...