Të arrestuarit në “Lagjen e Trimave”, sot vizitohen nga të afërmit e tyre

0
822
Burgu
Këtu mbahen të burgosurit nga kosova

Familjarët e të arrestuarve në Lagjen e Trimave në Kumanove gjatë ditës së sotme pritet që ti që ti vizitojnë familjarët e tyre të arrestuar ditë më parë. Kjo është vizita e parë në të cilën familjarët do të mund ti vizitojnë të afërmit pas konfliktit në Kumanovë.

Ata do të mund t’i dërgojnë rrobe dhe gjëra ushqimore të arrestuarve, ndërsa në vizitë mund të hyjnë vetëm familjarët e ngushtë.

Indeksonline mëson se të arrestuarit nuk qëndrojnë bashkë, janë të ndarë në burgje të ndryshme.

Sipas Ministrisë së Punëve të Brendshme të Maqedonisë, numri i të arrestuar gjatë betejës së Kumanovës është afërisht 28, disa prej tyre nga Kosova.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu