Të përfitojmë nga kjo kope doktorësh

0
1014

Parlamenti i ri i Kosovës

Ditën kur e ka shpallur kabinetin e ri qeveritar Isa Mustafa i cili mbanë titullin Akademik, është kujdesur që para emrave të ministrave të përmend edhe titujt e tyre mbase për të impresionuar opinionin publik me zgjuarsinë e ministrave të tij. Për disa disa prej tyre nuk dihet nëse janë Dr. me thirrje akademike apo mjekë.

Sido që të jetë ‘doktorë’ në qeverinë e Isa Mustafës ka mjaftë. Ja kush janë ata.

Dr. Kujtim Shala Zëvendëskryeministër dhe Ministër i Kulturës

Dr. Arsim Bajrami Ministër i MASHT

Dr. Hajredin Kuçi Ministër i Drejtësisë

Dr. Avdullah Hoti Ministër i Financave

Dr. Haki Demolli Ministër i FSK

Dr. Ferid Agani Ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Dr. Imet Rrahmani Ministër i shëndetësisë

Dr. Lutfi Zharku Minister i Infrastrukturës

Dr. Hykmete Bajrami Ministre e Tregëtisë dhe Industrisë

Dr. Edita Tahiri Ministër pa Portfolio

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu