Thëniet që bën bujë nga përgjimet për BDI

0
929

youtoob

Kali i Shemos, hidhja po munde t`ja hidhës, Mark Milloshi, më shka se shkau, q… nanën për të thënë babë… , kallashi, majmuni, etj. (AUDIO)

Këto janë disa nga thënie famoze që dje kanë pushtuar rrjetet sociale nga bisedat e publikuara të përgjimeve nga ana e LSDM-së.

Këto thënie dhe shumë të tjera kanë nxitur debate në opinion, ku shfaqet ana tjetër dhe prapaskenat e funksionarëve më të lartë të BDI-së.

Musa XHaferi: Këto novinat i dëgjova kandidaturat e Strugës. Vërtetë ishte ai Liman Murati. Ose kanë vendosur ata që ta djegin.  përnime Murat Murati ishte

Ali Ahmeti: E ka shtij ta djeg . Kush ishte tjetër ?

MXH: Ky. Kryetari aktual (Ramiz Merko) dhe Murati.

AA: Ai është majmun. Ai nuk ka thirr këshillat vendore që të bëjnë propozime.

MXH: Po më tregoi se çfarë keni bërë në Amerikë.

Fatmir Bisimi: Aha

Musa XHaferi: Me Tadiçin.

FB: Mos i beso atij.

MXH: Je takuar me Tadiçin, atje ?

FB: Po

MXH: Tam – Tam Smit. Mark Milloshi

FB: Mark Milloshi

MXH: Po ai direkt më tha, fliste gjermanisht. dhe se ka prejardhje sllave.. deshta ti them .. lëre ate.. më zi se ti jam…

FB: Edhe unë ashtu …

MXH: Ma shka se shkijet

**********

Bekir Asani: “Unë i thashë atij Safet Izetit se ma të parin të cilit do t’ia … nënën me kallash do të jetë ai ..

BA: Qija n….  duhet me qi nanen shiptarit të thotë babë…
MXH: Ankohen për atë të punës sociale.. e pse nuk u ankuan për tre vjet.

АА: T’ia q*** punën sociale.

MXH: Pse nuk e kërkuan, të punojnë, të angazhohen.. tani paska qenë mirë.

MXH: Po vërtet a ke menduar për atë djalosh.. ku, nuk është ai aq i lehtë të vendohet në shina.

АА: Aha.

MXH: Ai është si kali i Shemos, të kujtohet, pa samar.

АА: E qeshur e madhe.

MXH: Edhe menjëherë këmbët përpjetë.. po “shkopi” e ka pasur në projekt, po tani nuk i ka dalë mirë.

АА: Aha.

MXH: Ka qenë investim i gabuar.

АА: Aham.

Ndiqeni sërish bisedat e publikuara nga LSDM:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=FR2VABcRENo” width=”560″ height=”315″]

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu