Transkriptet 2: Xhaferri: Më shka se shkijet, Besimi si kishte takuar Tadiçin (Audio)

0
901

youtoob

Transkriptet 2: Xhaferri: Më shka se shkijet, Besimi si kishte takuar Tadiçin

Në kuadër të përgjimeve janë zbardhur në letër edhe bisedat midis Musa Xhaferrit dhe zëvendëskryeministrit aktual të evrointegrimeve Fatmir Besimi.

Në këtë bisedë Besimi pranon se ka takuar politikanin dhe ish-presidentin serb Boris Tadiç, por nuk jepen detaje për bisedën.

MXH: Alo

FB: Alo

MXH: Kjo ishte mbledhje e hapur apo e mbyllur ?

FB: E mbyllur, tani filloi

MXH: Aha, e takova Nexhatin. Më çiti ment nga disa biseda

FB: Kush

MXH: Çfarë keni bërë atje. Nexhati Jakupi.

FB: Çka?

MXH: Po më tregoi se çfarë keni bërë në Amerikë.

FB: Aha

MXH: Me Tadiçin.

FB: Mos i beso atij.

MXH: Je takuar me Tadiçin, atje ?

FB: Po

MXH: PO ?

FB: Po, Po

MXH: Ok, hajt

FB: hajt
Biseda midis Musa Xhaferit dhe një bashkëbiseduesi (B)

MXH: Duhej ta çonit këtej, sigurisht kanë harruar

B: Nuk është problem

MXH: Ashtu si e pash në lajme, duhet të jetë ky kongresmeni Smit, ky me të cilin u takua Basha (Lulzim Basha), sigurisht është ai …

B: E, e çaj është Smit

MXH: Smit, e pash në lajme, ai me të cilin ishte takuar Basha

B: Herën tjetër kur do të takohemi do të bisedojmë me të

MXH: Deshta ti faleminderohem, që të vendosim kontakte, të na mbetet.

B: Absolutisht, no no, ashtu e do puna.

MXH: Të mos i bie se jam i painteresuar… mu lajmërua në telefon

B: Ashtu

MXH: Tam – Tam Smit. Mark Milloshi

B: Mark Milloshi

MXH: Po ai direkt më tha, fliste gjermanisht. dhe se ka prejardhje sllave.. deshta ti them .. lëre ate.. më zi se ti jam…

B: Edhe unë ashtu …

MXH: Ma shka se shkijet

(INA)

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=FR2VABcRENo” width=”560″ height=”315″]

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu