Transkripti i bisedës Xhaferi – Ahmeti, kush është zyrtari partiak që e quajnë majmun

0
890

alia musa

Janë publikuar edhe transkriptet e bisedave origjinale të përgjimeve midis zëvendëskryeministrit Musa Xhaferrit dhe Ali Ahmetit. Në këtë bisedë ku ata flasin në dialektin e tyre kërçovarë, ata kapen për emra të disa zyrtarëve të kësaj partie. Njëri nga liderët lokal quhet majmun dhe problematik.

MXH: Çka ka naj dert naj gjë ?

AA: Ku dij gjo, nuk dij

MXH: Këto novinat i dëgjova kandidaturat e Strugës. Vërtetë ishte ai Liman Murati. Ose kanë vendosur ata që ta djegin.  përnime Murat Murati ishte

AA: E ka shtij ta djeg . Kush ishte tjetër ?

MXH: Ky. Kryetari aktual (Ramiz Merko) dhe Murati.

AA: Ai është majmun. Ai nuk ka thirr këshillat vendore që të bëjnë propozime.

MXH: Siç lexova e pash që qëllimisht është bërë Murati.

AA: Aha

MXH: Ka ilaç për këtë punë ?

AA: Ka ilaç, do tia kthej prap (listën e kandidatëve) do ti them që këshillat vendor të propozojnë gjithkund

MXH: Jo, jo, nuk bën të lihet kjo punë kështu sepse ai ka bërë 100 belaja.

AA: Po po

MXH: Na prejshi me gjithë njerëzit

(INA)

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu