Xhipa e limuzina luksoze – Shteti ndanë mbi gjysmë milioni euro për vetura

0
331
Xhipa e limuzina luksoze - Shteti ndanë mbi gjysmë milioni euro për vetura

Qeveria qe humbi Zgjedhjet dhe po i lere Qeverisjen Opozites, po kanë nevojë për vetura. Por, ka edhe institucione në Kosovë që duanë vetëm xhipa ose limuzina luksoze.

Fiks 21 vetura janë paraparë që të blihen këtë vit nga buxheti qendror i shtetit. Xhipa të mesëm, xhipa luksoz, vetura të vogla e një limuzinë po u nevojiten disa institucioneve.

Agjencia Qendrore e Prokurimit – AQP, ka hapur ofertë për blerjen e këtyre automjeteve ku ka parashikuar të shpenzojë deri në 590 mijë euro.

Xhipa e limuzina luksoze - Shteti ndanë mbi gjysmë milioni euro për vetura

Në këtë blerje bëjnë pjesë pesë lloje të veturave: vetura të vogla 3 copë, vetura të mesme 5 copë, limuzina 2 copë , xhipa të mesëm 9 copë , xhipa luksoz 2 copë. 

Xhipa e limuzina luksoze - Shteti ndanë mbi gjysmë milioni euro për vetura
Xhipa e limuzina luksoze - Shteti ndanë mbi gjysmë milioni euro për vetura
Xhipa e limuzina luksoze - Shteti ndanë mbi gjysmë milioni euro për vetura
Xhipa e limuzina luksoze - Shteti ndanë mbi gjysmë milioni euro për vetura
Xhipa e limuzina luksoze - Shteti ndanë mbi gjysmë milioni euro për vetura
Xhipa e limuzina luksoze - Shteti ndanë mbi gjysmë milioni euro për vetura

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu